четвъртък, 23 април 2015 г.

РАБОТИМ ЗА ВАС

Световните дизайнери са готови с колекциите си за  пролет-лятото на 2015-та година. Нека предприемем една кратка разходка из основните тенденции, оформени в предложенията на абсолютните модни властелини.
Отново на мода ще са дръзките цветове и комбинации, с които няма да останете незабелязани в тълпата.
Ето 3 от най-актуалните модни тенденции, които избрахме специално за вас за пролет/лято 2015 от онлайн магазин fashionchoice.bg:
http://fashionchoice.bg/?product=prelestna-roklya-bez-prezramki-v-sla-nchevi-i-koralovi-nyuansi

Роклята е без презрамки и тип бюстие. Тя се закопчава с цип и в долната част е леко разкроена. Също така в роклята има вградена силиконова лента, която е един много добър вариант в горещите летни нощи, а за по-хладите есенни нощи онлайн магазин fashionchoice.bg ви предлага нашата специално разработена модна линия за дамски сака. Ние ви предлагаме следният модел

 

 

 

       Второто предложение от онлайн магазин fashionchoice.bg e Ефирен топ от шифон със зеброви мотиви идантелен гръб в два десена

пролет-лято
Предната част е непрозрачн с качествена и ефективна щампа. В предната част на топа има камъчета за акцент и дантелен релефен гръб. Това предложение от fashionchoice може да бъде комбинирано с дънки или пола. Ние имаме специално за вас разработена модна линия за дънки. Като дрехите, които предлагаме са изработениот еластичен деним. Някой модели са с изключително актуалния за този сезон изтъркан и намачкан ефект.  Според световно известните дизайнери изключително актуален модел за лято 2015 година са камуфлажните дънки. Естествено екипа от fashenchoice се погрижил за своите клиенти в нашия уеб сайт ние предлагаме летни камуфлажни дънки в три свежи десана.  Също така на страниците на нашия уеб сайт може да си изберете подходяща за вас пола, която смело да съчетаете с  топа, който ви предлагаме.


        Последното ни предложение е Ефирен топ с гръцко деколте и флорални мотиви в три десена 

Топа, който ви предлагаме е от изключително лека и удобна материя за горещите летни дни. Смело може да бъде съчетана с дънки или пола по ваш избор.  

 

Очаквайте новите ни предложения в нашият онлайн магазин  fashionchoice.bg

 

НИЕ РАБОТИМ ЗА ВАС!

 

ОНЛАЙН МАГАЗИН FASHIONCHOICE.BG
РАБОТНО ВРЕМЕ НА ОПЕРАТОРИТЕ:
Пон. - петък от 09:00 до 18:00 часа.
Събота - от 9:00 до 13:00 часа.
Може да поръчвате 24 часа / 7 дни седмично
Телефони
0897 234 734,
0888 234 734
Електронна поща:fashionchoice@abv.bg

 

 

1 коментар: