вторник, 25 август 2015 г.

МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ В КОЛЕКЦИЯ ЕСЕН 2015



От този месец Фешън чойс започна засилена кампания по представяне на новата ни колекция с настъпващия сезон - ЕСЕН 2015. Световните модни дизайнери представиха вече своите творчески интерпретации на дамско облекло със стил и увереност


Сега дойде и нашият ред да ви покажем нашата колекция за този, така непредвидим есенен сезон. Започваме с дамските блузи с дълъг ръкав. Отново за вас предлагаме дамски блузи с дълъг ръкав с щампи, който за момента могат да бъдат умели съчетани с дънки или спортно-елегантни панталони. Във всяка една дреха най-важна е материята, от която е изработена. Както винаги ние сме го взели в предвид и дрехите, които ви предлагаме са изработени от памук, за да може през този сезон да ви бъде топло. Цветовете на блузките са разнообразни: бял, син, черен , циклама, комбинация от бяло и корал.


Умело в тази комбинация може да съчетаете с не остаряващият деним. В колекция есен 2015 онлайн магазин Фешън чойс е приготвил за вас нови модели дамски дънки. През този сезон, както й предния модните дизайнери отново заложиха на модела тип цигара, защото съвременна жена освен красива, може да бъде и секси. Възползвайте се новата ни колекция. Ние гарантираме качеството им.



Освен дънки в новата ни колекция предлагаме спортно-елегантни панталони и спортни екипи, както и суичъри . Подходящи както за ежедневна употреба, така и за спортуване в парка или фитнеса. Вие винаги може да разчитате на нас. Ние разботим за вас!



РАБОТНО ВРЕМЕ НА ОПЕРАТОРИТЕ:
Пон. - петък от 09:00 до 18:00 часа.
Събота - от 9:00 до 13:00 часа.
Може да поръчвате 24 часа / 7 дни седмично
Телефони
    0897 234 734,
   0888 234 734
Електронна поща:fashionchoice@abv.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар