вторник, 9 юни 2015 г.

ТЕНДЕНЦИИ В МЪЖКА МОДА ЗА ЛЯТО 2015



Всичко в мъжкия гардероб през лятото е подчинено на перфектна логика. Отново на чело в списъка с актуални трендове застават класически кройки и любими модели. Важно е кое с какво се комбинирасвободни панталони със свободен топ, бермуди с риза.  
За сезон лято 2015, онлайн магазин fashionchoice облича съвременният градски мъж в ежедневието му, за бизнес срещи, за романтични поводи, но не забравят да помислят и за удобството му през дългите летни уикенди.
                През този сезон за пръв път онлайн магазин fashionchoice включи в своята колекция Мъжка мода  модерни  спортни екипи долнище и горнище, които можете да носите както заедно, така и по отделно – за спорт или за лежерните почивни дни, в които се търси удобството в облеклото. Голяма част от облеклата, който fashionchoice включва в своите колекции са от полиестер или поне включват полиестер. В модните среди от давно е познат спора между полиетера и памука, като и двете материя имат своите предимства и недостатъци. За памука знаем, че при влажно или горещо време може да „диша“, а при студено време спомага за подържане на средната телесна температура. Полиестърните влакна от своя страна не се мачкат и издържат дълго във времето. Били са изключително полулярен в началото на 50-те години, но от тогава се използват в състав с различни други влакана, като най-чеасто тава е памук, като резултата е прекрасен - гладки и меки на допир.
Спортните екипи в хладните летни нощи смело могат да бъдат съчетани както с тениски, така и с къси панталонки.


През този сезон fashionchoice  залага на актуалните V-образни деколтета, като визията на съвременния мачо е безспорен хит на модният подиум.


Тениски в свежи летни десени също са сред тенденцията в новата ни колекция за лято 2015, които могат умело да се съчетаят с къси панталонки, спортни долнища или спортно-елегантни панталони. Десена в цветя е изключителни актуален през последните 2 години, но за пръв път световните дизайнери го включиха в своите колекции за мъжка мода. Често цветята са върху бял или светло сив цвят, като ние от fashionchoice намерихме следната символика в това отношение. Белия цвят е символ на чистота, на прехода, на съвършенството, а белите дрехи са подходящи за горещото време, като ги използваме с цел да се защитим от слънчевите лъчи, а според П. Дънов „белия цвят носи здраве“.

Тениските с щампите както всяко лято, така и това ще бъдат едни от най-носените дрехи сред младите хора. И за двата вида тениски онлайн магазин fashionchoice се е постарал да включи в своята колекция къси панталонки. Предлагаме няколко вида панталонки. Първият модел, който ви предлагаме в 3/4панталонки, които също е подходящ и за градския мъж, който в офиса не би могъл да бъде много спортно облечен.

   



Фешън чойс има специално за тях разработена модналиния. Имено това са  блузи с късръкав и якичка, които са чудесно решение за градските момчета. Комбинирано с спортно-елегантен панталон ще задоволи търсената визия на всеки мъж.


Онлайн магазин fashionchoice е включил в своята лятна колекция и ризи с къс ръкав. Те са едноцветни, като този сезон са с акценти копчета и външни шевове или в комбинация от цветове.   
 
 
Момчета лятото дойде, а вие готови ли сте за плажа? Ако все още не сте, то fashionchoice има за вас къси панталонки тип шорти, който са в актуални цветове. Според последните модни проучвания това лято актуален цвят ще бъде оранжевото. Оранжевите дрехи повишават самочувствието, като внушават увереност и оптимизъм. Създават впечатление за ентусиазъм и интерес към околните. Друг цвят, който е поставен на второ място е жълтият, като жълтите дрехи символизират лично обаяние и спонтанност. Изразяват вътрешна свобода, ангажираност и радост от живота. На следващите места са естествено  червеният, синият, сивият и черният цвят, както и не остаряващия камуфлаж в летни десени.
Показаните модели ще откриете на този линк www.fashionchoice.bg. Там ще намерите и много други изгодни предложения от най-новите колекции за лято 2015.



РАБОТНО ВРЕМЕ НА ОПЕРАТОРИТЕ:


Пон. - петък от 09:00 до 18:00 часа.
Събота - от 9:00 до 13:00 часа.
Може да поръчвате 24 часа / 7 дни седмично

Телефони
   0897 234 734,
0888 234 734


Електронна поща: fashionchoice@abv.bg
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар