петък, 5 юни 2015 г.

От къде да пазаруваме, за да сме в крак с модата



Пазаруването онлайн все повече става част от нашето ежедневие. Важно е обаче да знаем, че можем да се доверим на търговеца, който предлага стоката и ще получим това, което виждаме в сайта му. Нашият електронен магазин fashionchoice.bg предлага дрехи от български и чуждестранни производители, на който можете да се доверите. В сайта  ни подробно е описан състава на дрехите, размерите на дрехите, който предлагаме и кратка информация за продукта, който сте си избрали, както и с какво са подходящи за обличане.

Дрехите, които подбрахме да ви представим отговарят на най-актуалните модни тенденция за лято 2015, за да сте винаги в крак с мода.

Много актуална за сезона е комбинацията на дрехи с шифон, както и неостаряващия солей. Можете да подберете рокля от шифон, пола или гащеризон от солей с нестандартна кройка. В горната част роклите са с удобна платка и е подходящ за всеки тип фигура. С малко фантазия може да превърнете полата солей в рокля за броени секунди. 



Флоралните мотиви са класика. Те създават настроение през лятото и никога не излизат от мода. Знаем, че с тях изглеждаме изключително секси, свежи, женствени, привлекателни и неустоими. Всеки сезон крие интересни комбинации на флоралните мотиви, бъди зашеметяваща и нежна с тях. Един топ във флорални мотиви, една пола и рокля са страхотен избор за летния ти гардероб. Флоралните мотиви се комбинират изключително лесно с останалите модни тенденции. Онлайн магазин fashionchoice  ви предлага - Ефирен топ с гръцко деколте, който е изключително стилен и нежен с горна част от шифон, ако много ви хареса. Ето и другото ни предложение - Дамски топ тип балон, който също с горна част от ефирен шифон. Модели имат памучна подплата отдолу. 



      Фешън чойс предлага множество рокли в своите колекции – Дамска и Макси мода. Подбрахме следните модели да ви представим. Модерна дамска рокля с гол гръб, която трябва да притежава всяка млада дама, а другият модел, който предлагаме е от колекция Макси мода - Макси рокля в свеж принт, като модела има пришито коланче в областта на талията.


Модерен десен за лято 2015 са райетата. Те са в комбинация от тънки и широки линии, различни цветове, могат да бъдат вертикални, хоризонтални и дори диагонални. Fashionchoice предлага оригинални комбинации от райета в различни цветове. Райетата успешно са комбинирани и с други геометрични форми, което също е много актуално. 


Момичета, това лято дивото ни зове! Дрехите на животински принтове ни предизвикват да влезем в друга кожа и да извадим на показ непокорния си нрав!
Ще се осмелите ли да го направите? Специално за най-дръзките момичета дизайнерите са подготвили няколко предизвикателства - Хищна тигрица, магнетичен леопард, безмилостна змия или екзотична зебра – в каква избирате да се превърнете?
Животинските принтове могат да се характеризират като противоречива модна тенденция, предпочитана от едни и хулена от други. Факт е обаче, че през определен период от време те стремглаво навлизат в модата и скоро след това така стремглаво и излизат.
Най-интересното в животинския характер на модата през този сезон е, че той често е комбиниран с много цветно настроение. Фешън чойс  не се страхуват да съчетаят черно-бялата гама на зебровата шарка с ярко жълто за свойте дами ние предлагаме Ефирен топ от шифон със зеброва щарка. Естественно сме помислили  и за нашите макси дами. На тях fashionchoice предлага топ с тигров принт, който се среща в още един цвят . Е, кой каза, че лятото не е дошло!



Показаните модели ще откриете на този линк www.fashionchoice.bg. Там ще намерите и много други изгодни предложения от най-новите колекции за лято 2015.







РАБОТНО ВРЕМЕ НА ОПЕРАТОРИТЕ:
Пон. - петък от 09:00 до 18:00 часа.
Събота - от 9:00 до 13:00 часа.
Може да поръчвате 24 часа / 7 дни седмично
Телефони
0897 234 734,
0888 234 734
Електронна поща:fashionchoice@abv.bg
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар