четвъртък, 13 юли 2017 г.

Дантелата и новите летни тенденции за сезон ЛЯТО 2017

Дантелата и лято 2017 от Fashionchoice.bg
С настъпване на лятото, настъпват и новите модни предложения от онлайн магазин Фешън чойс. В лято 2017 се налагат отново ярките цветове, съчетани с различни акценти, затова за пореден път вдъхновени от вас, ние подбрахме голям асортимент от модни предложения.
Един от тези акценти е ДАНТЕЛАТА – на старофренски ‘’Las‘‘ ,означава примка,низ ( примка в която са се оплитали много мъжки сърца , а и не само ). Произходът и е труден за установяване. Според някои първите стъпки са направени в Египет, за други че производството на ДАНТЕЛА започва по времето на Древен Рим. Но от където и да е произлязла и до днес си остава допълващ акцент в модните тенденции.Тя е материя, която трайно се е загнездила в умовете на дизайнерите, които успяват да я пригодят към всеки сезон и всеки повод.Наложила се във времето, тя е вечна класика в модата – неостаряваща,нежна и загадъчна. Независимо дали става въпрос за вечерно или ежедневно облекло, ДАНТЕЛАТА е един допълващ се и открояващ акцент. Много добре се съчетава, както с едноцветни материи, така и с флорален десен в комбинация.
modni-greshki-maksi
Дрехата изцяло от ДАНТЕЛА ви осигурява най-добра визия, в която да изглеждате очарователно, сладко и секси.И все пак желателно е внимателно да се подбира и съчетава ДАНТЕЛАТА според формите на тялото. Когато жените са по-пухкави, опциите им са черна или какъвто и да е друг цвят дантела, но задължително трябва да е дребна, съчетана деликатно с десена. За по-слабите жени всеки вид и цвят на дантелената дреха изглежда добре.Особено добра идея за стрийт модата е съчетанието на дънков плат с бяла дантела.
Ние от онлайн магазин Фешън чойс сме се погрижили всички дами, които желаят да изглеждат актуални през СЕЗОН ЛЯТО 2017., с богато разнообразие от рокли, гащеризони, блузи и топ-ове в модерни и актуални десени, съчетани и декорирани с така актуалната дантела, точки и леки летни материи. Насладете се на новата ни колекцията от летни дрехи в онлайн магазин fashionchoice.bg в различни размери от S до 6XL както за мъжете, така и за жените.
Екипът на Фешън чойс предлага на вашето внимание голямо разнообразие от модели за лято 2017Разгледайте галерията от снимки, в която ще намерите нашите летни предложения, които биха подхождали най-добре на вашата визия.
Именно начина и подхода ни на работа прави нашата фирмата гъвкава при вземането на решения какви модели биха ви подхождали през това лято. Гащеризони, рокли, панталонки, блузи и туники можете да откриете в секцията ни за дамска и макси мода в онлайн магазин Фешън чойс.
Следете страниците ни във FacebookInstagramTwitterGoogle+ за най-актуалните модни предложения от нашия бранд.
РАБОТНО ВРЕМЕ НА ОПЕРАТОРИТЕ:
Пон. – петък от 09:00 до 18:00 часа.
Събота – от 9:00 до 13:00 часа.
Може да поръчвате 24 часа / 7 дни седмично
Телефони:
  0897 234 734
  088 234 734
Електронна поща: fashionchoice@abv.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар