сряда, 14 февруари 2018 г.

2018 година ще премине под знака на ултравиолета- един капризен нюанс на лилавото, който малко жени знаят как да комбинират и съчетават.
Тук идваме на помощ и ние от екипа на онлайн магазин Фешън чойс. Погрижихме се да подберем най- добрите модели в различни и актуални комбинации, за да се чувства всеки един от вас красив и специален .
Новата година 2018 ще е изпълнена с много контрастни цветови решения. В модните палитри ще намерите не само цвят, който харесвате , а цвят, който да отговаря на настроението и емоционалното Ви състояние. Невероятните цветове на 2018 г. ще предизвикват мечти и фантазии за далечни страни, плажове, екзотични цветя и плодове. Възможните комбинации с Ултравиолет включват различни нюанси на жълтото – бледо жълто, лимон, горчица и дори неоново жълто. Друга нестандартна комбинация е зеленото- фин контраст със смарагдово и светлозелено. Още един модерен цвят -розовата лавандула – може да се комбинира доста смело с новият ултравиолет.
Актуалните цветове и модели на 2018г ще са:
Парти рокли, палитра от цвят на шампанско, сребристо, бежово, червено, черно, синьо. Ще има асиметрични линии, големи панделки и изобилие от мъниста, фини декорации върху ефирни и прозрачни материи, деликатни пера. Талията при роклите ще бъде висока, деколтетата ще варират от дълбоки до тип лодка. Голите рамена отново ще са акцент при дамските рокли, блузи и ризи. Тънките коланчета ще са задължителни, а материите ще са богато украсени с акценти, които описват геометрични фигури.

В разделите ни за дамска и макси мода в онлайн магазин Фешън чойс можете да откриете богато разнообразие от рокли, блузи, туники, панталони и жакети в модерната и актуална за сезона палитра.
Като цяло, Ултравиолет може да изглежда труден за комбинация стил, но всъщност предлага голям брой възможности. Трябва само да освободите въображението си и да бъдете смели. Всъщност това символизира и самия цвят – въображение, артистичен израз, изследване и духовно отражение. Тълкувайте го както обичате и не се страхувайте да бъдете различни!
Екипът на онлайн магазин Фешън чойс се е погрижил да намерите многообразни актуални модели както за жените, така и за мъжете, които може да откриете в секцията ни за дамскамъжкамакси мода жени и макси мода мъже.
Следете страниците ни във FacebookInstagramTwitterGoogle+ за най-актуалните модни предложения от нашия бранд.
РАБОТНО ВРЕМЕ НА ОПЕРАТОРИТЕ:
Пон. – петък от 09:00 до 18:00 часа.
Събота – от 9:00 до 13:00 часа.
Може да поръчвате 24 часа / 7 дни седмично
Телефони:
  0897 234 734
  088 234 734

Няма коментари:

Публикуване на коментар